Usluge 2017-12-18T10:11:43+00:00

PROJEKTOVANJE

projektovanje krusevac

Projektovanje objekata, kuća i zgrada je multidisciplinarna aktivnost koja obuhvata planiranje, izradu skica, elaborata, idejnih i izvođačkih rešenja pri čemu se u želji za što kvalitetnijim rezultatom mora svakom detalju pokloniti maksimalna pažnja. Upravo su to parametri koji izdvajaju uspešne stručnjake u ovoj oblasti arhitekture i građevinskog inženjeringa.

LEGALIZACIJA

legalizacija krusevac

Pod terminom legalizacija objekata podrazumeva se naknadno izdavanje građevinske i upotrebne dozvole za objekat, odnosno delove objekta izgrađene ili rekonstruisane bez građevinske dozvole, kao i objekte izgrađene na osnovu građevinske dozvole, odnosno odobrenja za izgradnju i potvrđenog glavnog projekta, ali na kojima je, prilikom izvođenja radova, odstupljeno od izdate dozvole, odnosno odobrenja.

3D MODELOVANJE i RENDERING

3d modelovanje krusevac

Kreiramo za Vas detaljne 3D modele kao i rendere visokog kvalieta. Kada radimo 3D vizualizaciju naš glavni cilj je da stvorimo atmosferu koja objekat predstavlja u najboljem svetlu bilo da se radi o porodičnoj kući, poslovnom kompleksu ili pojedinačnim proizvodima.